BATISCAFOS AL RAVAL

Crònica experimental i vivencial del concert al Raval del passat dissabte 15 de juliol a la Festa Major del Raval, Barcelona.

Ella s’endinsa a pas lleuger pel carrer Tallers, pregunta a uns al·lots per la Rambla del Raval: "A l’esquerre i recte amunt". Alleugera cada vegada més el pas, el rellotge ja marca les onze. Tan de bo no comencin prest!Arriba a l’inici de la Rambla, sonen les primeres notes: nang, nang, nang … nang, nang, nang …Instrumental.En aquesta gira sempre comencen així els concerts, igual que el seu nou treball, Batiscafo Katiuskas: Track 1 … que sembla que formi part del Track 2. Corre Rambla amunt, fins que la gentada l’impedeix espavilar més. Camina entre la multitud, com les retxes de sol que atravessen blaus marins dalt de l’escenari. Arriba a primera fila, no hi són, que estrany. Es mòbil vibra: Missatge nou. "7a fila al mig". Fa un atles visionari i es troben.

Genial, ell canta amb amics i alegria. Això per ella fou com veure sortir el sol. Ell, hi posava i hi continuaria posant tots els mecanismes per a fer un punt i principi per a viure. Ja feia quatre dies que anava renaixent per a tornar a començar i crear una Love Song somniant a l’univers amb àtoms de colorins. Tenia els amics, i els mirava proclament: Vos estim a tots igual.

Instants orgàsmics saltant amb tots els motors amb Wa yeah!, cantant com sirenes i balenes, envoltat de princeses, potser més de vint i tot (que bé, ara que necessitava més que mai, cervesa nenes i rock!!!), amb collarets de llum.

Ella regalima de suor, i algú l’espera darrera la multitud. Es mòbil vibra, s’acosta a l’escenari, radiant, una samarreta groga li fa pensar: Tu podries ser meu, Tokio m’és igual però Cardadeu no.

Ell, l’abraça intensament i somrient. Un xic de gelos no fan mal a un Tauronet petit. Ella l’estima molt, purament i pregona, sap del cert que mai ha estimat ni estimarà tant a cap amic. I per això, sap del cert que el sol tornarà a brillar.

Clàudia Viladrich i Torm

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.