Sense TV3, es perdrien Antònia Font

El 5 de maig, tothom a València amb els autocars d’Òmnium!

El 5 de maig, tothom a València 

Sense TV3, els valencians es perdrien molts reportatges, concerts, notícies i entrevistes d'Antònia Font. Seria un atemptat contra la música. Volen prohibir TV3 al País Valencià. No els ho podem permetre.
Acció Cultural del País Valencià ha convocat per al proper dissabte 5 de maig la manifestació tradicional amb la qual commemora el 25 d’abril. Al vespre, com es fa tradicionalment, tindrà lloc un concert sota el lema “300 anys de lluites i cançons”, amb grups com Obrint Pas, Miquel Gil, La Gossa Sorda, Feliu Ventura i Orxata Sound System, entre d’altres.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sense TV3, es perdrien Antònia Font

  1. ドレス diu:

    近年、生活水準の継続的な改善と、人々の欲望が社会活動に参加しても、ブライダルドレスは、より多くの人々は、特殊な状況で使用されているされており、増加しており、過去からリースに着用者のいくつかの購入またはコレクションを表します。一方、過去の市場に比べブライダルドレス販売台数が大幅に増加している。しかし、業界イブニングドレス格安、製品の品質問題の急速な発展は、非標準の市場はますます顕著になってくる。

Els comentaris estan tancats.