Alegria

Cau es sol de s'horabaixa dins s'horitzó, damunt la mar arrissada es avions. Cau es sol de s'horabaixa vermell i calent, me sala i m'arengada sa pell. Es penyassegat i una pluja suau de pols estelar. Cau es sol de s'horabaixa i plàcidament sa gent se dutxa i ompl es carrers. Cau es sol de s'horabaixa dins es meu cor, tothom m'estima i jo estim tothom. Falla sa corrent ses fireres no vendran cacavets. Alegria, ses velles se xapen de riure, es dies s'acaben, i es fars il.luminen ses góndoles entre ses cases. Alegria, ses òrbites en sincronia, i es ovnis se pinyen i deixen un cràter per sempre dins sa meva vida… alegria. Es municipals, és evident, fan aparcar bé a sa gent.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Alegria

 1. xavi diu:

  Jo ho sent així:

  Força Antonia Font !!!!

  Cau ets sol de s’horabaixa dins s’horitzó
  damunt la mar arrissada ets avions.
  Cau ets sol de s’horabaixa vermell i calent, me sala i m’arengada sa pell.
  Es penyassegat i una pluja suau de pols estelar.
  Cau ets sol de s’horabaixa i plàcidament sa gent se dutxa i omple es carrers.
  Cau es sol de s’horabaixa dins es meu cor, tothom m’estima i jo estim tothom.
  Falla sa corrent ses fireres no vendran cacavets.

  I alegria, ses velles se xapen de riure,
  i es dies s’acaben, i es fars il.luminen ses góndoles entre ses cases.
  I alegria,ses òrbites en sincronia, i ets ovnis se pinyen i deixen un cràter per sempre dins sa meva vida…
  i alegria…

  Cau ets sol de s’horabaixa dins s’horitzó
  damunt la mar arrissada ets avions.
  Cau ets sol de s’horabaixa vermell i calent, me sala i m’arengada sa pell.
  Es municipals, és evident, fan aparcar bé a sa gent.

  I alegria, ses velles se xapen de riure,
  i es dies s’acaben, i es fars il.luminen ses góndoles entre ses cases.
  I alegria,ses òrbites en sincronia, i ets ovnis se pinyen i deixen un cràter per sempre dins sa meva vida…
  I alegria, ses velles se xapen de riure,
  i es dies s’acaben, i es fars il.luminen ses góndoles entre ses cases.
  i alegria…

Els comentaris estan tancats.