My space d’Antònia Font

http://www.myspace.com/antoniafont[@more@]Aquest és el myspace d'Antònia Font. Inlou cançons, videos, fotos, enllaços i amics. També us enllaça amb la botiga virtual de la banda.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: My space d’Antònia Font

 1. carles diu:

  Hola amics d’Antònia Font!

  La veritat és que no conec la discografia completa dels Antònia, és a dir, que tan sols he escoltat els singles que surten per la tv i algunes cançons d’alguns cds, però no tots, i he de dir que el que he pogut escoltar m’ha encantat. Qui m’agrada molt és en Joan Miquel Oliver, el guitarrista i lletrista del grup. El seu projecte personal és genial! Segur que l’heu escoltat, a mi em va encantar. Bé gent, que vagi molt bé tot i enhorabona per la feina feta… ens veiem!

  Carles.

 2. carles diu:

  Hola amics d’Antònia Font!

  La veritat és que no conec la discografia completa dels Antònia, és a dir, que tan sols he escoltat els singles que surten per la tv i algunes cançons d’alguns cds, però no tots, i he de dir que el que he pogut escoltar m’ha encantat. Qui m’agrada molt és en Joan Miquel Oliver, el guitarrista i lletrista del grup. El seu projecte personal és genial! Segur que l’heu escoltat, a mi em va encantar. Bé gent, que vagi molt bé tot i enhorabona per la feina feta… ens veiem!

  Carles.

Els comentaris estan tancats.