“Coser i cantar”

[@more@]

Llegeixo a ritmes.cat 

Coser i cantar, escrit així, amb "i" llatina, és el títol del nou àlbum d'Antònia Font, un disc que, dinamitant el concepte de grans èxits, revisa el bo i millor del seu repertori en companyia de la Bratislava Symphony Orchestra.

Amb una cinquantena de músics de corda i vent interpretant els arranjaments realitzats pel cel·lista i compositor contemporani Miquel Àngel Aguiló, el quintet mallorquí descobreix una perspectiva inèdita del maridatge entre pop i sinfonisme.

Aprofitant els recursos que ofereix l'orquestració sense abdicar de la seva essència mediterrània, Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Pau Debon (veu), Pere Manel Debon (bateria), Joan Roca (baix) i Jaume Manresa (teclats) reconstrueixen un total de vint temes, inclosos himnes com Alegria, Robot, Vitamina Sol i Tots es motors, en un treball d'absoluta referència que es publicarà, via Blau-Discmedi, el 12 de novembre. Dos CD i un DVD que reuneix tots els clips de la banda i estrena un making off de la gravació per celebrar la primera dècada de llum d'una banda indispensable.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: “Coser i cantar”

Els comentaris estan tancats.