“Coser i cantar” d’Antònia Font

[@more@]Per als grans fans d'AF, el nou disc potser no ens agrada tant com els anteriors, perquè no té la rapidesa, el ritme, la força i la frescor dels Antònia Font. Però val la pena compra-lo, escoltar-lo, tenir-lo i deixar-lo als amics perquè és una gran antologia de cançons de la banda, amb un gran recull de les seves millors cançons del tercer, el quart i el cinquè discos. No n'hi ha gaires, per desgràcia, dels dos primers. També val la pena sentir-los d'una altra manera, més simfònics i més clàssics. Enyorem el seu pop però donem la benvinguda a les noves versions.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: “Coser i cantar” d’Antònia Font

Els comentaris estan tancats.