Crítica d’Albert Puig a Icat fm

L'expressió castellana "Coser i cantar", que ha servit per titular el nou disc dels Antònia Font, fa referència a allò que resulta fàcil de fer. Mirat així, no hi ha dubte que el títol no fa cap justícia a un treball d'orfebreria. "Coser i cantar" és un disc complex en l'execució, de producció enrevessada i carregat de detalls i matisos, fruit d'una feina acurada i de moltes hores de preparació.

Malgrat les hores de feina dedicades pels Antònia Font i per l'orquestra simfònica de Bratislava per fer aquest nou disc, cal dir que la seva digestió resulta senzilla per a l'oient. El disc presenta alguns atreviments, però deixa de banda l'experimentació i el risc. Es tracta de buscar un nou aire al que ja coneixem, una nova vestimenta més elegant i més apropiada per a les festes d'etiqueta.

Les noves versions dels Antònia Font conserven bona part de la interpretació original. El cantant de la banda mallorquina, Pau Debón, manté ben agafat, en tot moment, el fil que lliga aquest nou disc amb el segell sempre personal del grup. Recordeu que el nou disc dels Antònia Font es diu "Coser i cantar".

[@more@]

http://www.icatfm.cat/picatfm/accessible/item.jsp?seccio=icatfm&item=wcc_noticia&idint=18534

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.