Qui dubta avui en dia d’Antònia Font?

Antònia Font

El nou disc d’AF, "Lamparetes" (Robot Innocent, 2011) és una aposta pel progrés, pel futur i per les coses modernes. Després de molts anys de silenci, la banda dels Debon torna amb un disc on es reafirmen en el seu so, tot i que amb un tempo menys potent.

Aquesta vegada, els robots i els submarins deixen pas als homes de debò, als herois de cinema i a les persones que han marcat una època. Amb aquest disc, menys electrònic i més guitarrer, AF toca de peus a terra i s’imposa la sobrietat de la música ben feta i de lletres més senzilles.

Qui dubta d’ells, malgrat tot? Escoltar el nou disc és tan gratificant com viatjar al Canadà, com enamorar-se o com guanyar una medalla d’or. En temps de crisi, reivindiquen les paraules, les coses i les persones. El seu univers, aquell que va començar a rodar fa 14 anys, és més rodó que mai. Tan rodó com una pista de gel.

Per fi, després de tants anys sense poder-los escoltar, ara ja han trencat aquest gel. Us recomano aquest disc.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.